Opruiming inboedel Grimbergen

opruiming inboedel Grimbergen

Het opruimen van een inboedel Grimbergen van een bedrijf of woning kan verschillende oorzaken hebben. Door een sterfgeval kan het huis zonder bewoner komen te zitten en de familie van de overledene ziet het niet zitten om het huis Grimbergen zelf leeg te halen. Doordat mensen naar een verzorgingstehuis verhuizen en zijzelf niet meer in staat zijn om de inboedel op te ruimen, trekken zij of hun kinderen aan de bel om de ontruiming professioneel te laten doen. Opruiming inboedel Grimbergen is van alle markten thuis en kan op deskundige wijze uw huis bezemschoon opleveren. Voordat de inventaris zal worden opgeruimd moet de persoon zelf of de familieleden de waardevolle spullen uitzoeken en meenemen.

Opruiming inboedel Grimbergen: Offerte aanvragen

opruiming inboedel Grimbergen

Er wordt een bepaald plan getrokken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Een offerte aanvragen voor de opruiming inboedel Grimbergen is slim om te doen. Dan weet u waar u aan toe bent. Wanneer de offerte is goedgekeurd dan gaat de opruiming van start.

Opruiming inboedel Grimbergen: Aan de slag

De boedel wordt die slecht is voor het milieu, wordt op professionele wijze afgevoerd. Er zal ook een gedeelte van de boedel moeten worden verkocht. Hier wordt voor zorg gedragen uiteraard met de nabestaanden of de mensen zelf bij een verhuizing. Wanneer u van een groot huis naar een wat kleinere ruimte in een verzorgingshuis gaat, kan niet alles worden meegenomen. Maar er is ook boedel wat niets meer waard is. Dit wordt gedumpt bij een verwerkingsbedrijf voor afval. Dan wordt de woning gestript van alle textiel, vloerbedekking, laminaat en gordijnen. Alles weer in de originele staat teruggebracht. De woningstichting brengt dan een bezoek om alles te controleren.

Opruiming inboedel Grimbergen: Beschadigingen en schoonmaken

Als de inboedel verdwenen is, blijft er een kaal huis over. Alle beschadigingen komen dan naar voren zoals:

  • gaten van schroeven en pluggen
  • gaten in plafonds en muren
  • gordijnrails
  • lichtpunten met loshangende draden

Al deze mankementen kunnen netjes worden verholpen door wat licht stucwerk te doen, afdekplaatjes te monteren en kroonsteentjes aan te brengen op losse bedrading. Gordijnrails kunnen worden gedemonteerd.

Opruiming inboedel Grimbergen: Schoonmaken

opruiming inboedel Grimbergen

Wanneer een leeg huis moet worden verkocht of verhuurd, kan ervoor worden gezorgd dat behalve het bezemschoon opleveren er nog wat meer schoonmaakwerk wordt verricht. Het sanitair wordt dan weer fris en schoon evenals de keuken. Voor een nieuwe bewoner oogt alles wat aantrekkelijker.

Spoedopruiming inboedel Belgisch Grimbergen

Het kan gebeuren dat er extra veel haast moet worden gemaakt met het opruimen van een boedel. Bijvoorbeeld bij een sterfgeval. Wanneer iemand in een verzorgingsflat komt te overlijden dan is het noodzaak dat er zo snel mogelijk weer een persoon de woning gaat betrekken. Er staan veel mensen op de wachtlijst en de nood is hoog. Er moet dan snel gehandeld worden om te ontruimen. Meestal gaat dit mede in overleg met de familie. Vaak moet alweer binnen een week iemand anders de kamer of woning gaan betrekken.

Opruiming inboedel Grimbergen: vertrouwelijk

Er wordt altijd gewerkt met eigendommen van een ander. De échte belangrijke en dure spullen zullen de bewoners of familieleden zelf uit moeten zoeken. De inboedel wordt met zorg behandeld. Er wordt nóóit zomaar iets weggegooid. Alles gaat in overleg. Wilt u nog meer informatie over het opruimen van inboedel in Belgisch Grimbergen? Neem dan zeker contact met ons op!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Snelle opruimingen. Alle Rechten Voorbehouden